29 april 2007

Slipp Harry fri!

Foto: IAN HOLDING


Nå er det på høy tide å få avskaffet kongehusene i Europa, vi er nemlig på vei tilbake til middelalderen! Jeg kommer ikke på noen tilfeller i nyere tid hvor mennesker har måtte
dø fordi en vestlig kongelig kjeder seg, men et slikt tilfelle er under oppseiling. Prins Harry kjeder seg (noe som er fullt ut forståelig), og vil i krig (noe jeg ikke forstår).

Ifølge The Guardian er militsene som er lojale til Moqtada al-Sadr klare til å gå etter prinsen når han kommer til Irak. Selv om de ikke skulle få fatt på ham, vil jakten alene koste menneskeliv som ville vært spart dersom prinsen hadde kunne tatt seg en vanlig kontorjobb som de fleste andre normale mennesker.

Harry er selv et offer, og en slave av sitt folk. Han er uten stemmerett, ytringsfrihet, organisasjonsfrihet og religionsfrihet. For at han skal få seg noe vettugt å ta seg til må han få slippe fri! På ingen måte forsvarer hans offer at vi i det Herrens år 2007 skal få oppleve at britiske menn og kvinner skal ofre sine liv for en prins som kjeder seg!!!!!

Ingen kommentarer: